(ВИДЕО) Направи „СМРТОНОСНО“ ПРЕТЕКНУВАЊЕ покрај крајбрежјето на Црна Гора

Ќе продолжи вака додека не загине! На црногорското крајбрежје, сега има голема гужва, па магистралните патишта се преполни со возилата на туристите. Но, наместо да …

(ВИДЕО) Направи „СМРТОНОСНО“ ПРЕТЕКНУВАЊЕ покрај крајбрежјето на Црна Гора Прочитај повеќе »