Децата на амишите имуни на сите видови болести што го напаѓаат современиот свет

Децата на амишите, кои израснале на фармите во северноамериканската држава Индијана, не можат да се разболат од астма, дијабетес, алергија, ниту кои било други модерни …

Децата на амишите имуни на сите видови болести што го напаѓаат современиот свет Прочитај повеќе »