НАСА од вселената ќе го мери квалитетот на воздухот кој го дишеме

Холандскиот мерен инструмент со име SPEXone, ќе ја мери количината и составот на штетните честички во атмосферата, како и нивното влијание на климатските промени, пренесува …

НАСА од вселената ќе го мери квалитетот на воздухот кој го дишеме Прочитај повеќе »