список

„Вашингтон пост“ јавно објави список на лажни медиуми

Војната на мејнстрим-медиумите против лажните вести доживеа неочекуван пресврт кога американскиот устав ги означи како руска пропаганда преку нивниот алгоритам за лажни вести. „Вашингтон пост“ …

„Вашингтон пост“ јавно објави список на лажни медиуми Прочитај повеќе »

Scroll to Top