Синиша Михајловиќ измамен за 800.000 евра

Тренерот Синиша Михајловиќ вели дека неговиот поранешен клуб Спортинг, му должи околу 800.000 евра, за неисплатени плати, за периодот додека го водеше португалскиот клуб. Иако …

Синиша Михајловиќ измамен за 800.000 евра Прочитај повеќе »