Поради Србинката Сандра, актерот Кристијан Бејл се одрекол од семејството

Кристијан Бејл е во брак со Сандра Блажиќ веќе 17 години, а оваа среќна двојка има и две деца, ќеркичката Емелин и синот Џозеф. Познатиот …

Поради Србинката Сандра, актерот Кристијан Бејл се одрекол од семејството Прочитај повеќе »