Сопругата на Новак Ѓоковиќ го заборавила мајчиниот јазик

Врие на социјалните мрежи. Фановите на Новак Ѓоковиќ успеале да ископаат некои стари снимки од сопругата. Имено, сопругата на Ноле често е предавач на престижни …

Сопругата на Новак Ѓоковиќ го заборавила мајчиниот јазик Прочитај повеќе »