(Видео) „Врели модели“, освежување на македонската музичка сцена

Од неодамна на македонскиот музички простор е и новата група Strangers. Деновиве тие го објавија својот прв спот за песната „Врели модели“, а најавија и …

(Видео) „Врели модели“, освежување на македонската музичка сцена Прочитај повеќе »