Милијардерите бегаат од короната под земја, најевтиниот стан во бункер е милион долари

Поради опасноста да се заразат со коронавирус, голем број од милијардерите во светот бараат засолниште во бункери, длабоко под земја. Најевтиниот стан во луксузен подземен …

Милијардерите бегаат од короната под земја, најевтиниот стан во бункер е милион долари Прочитај повеќе »