Почина професорот Томе Груевски

По кратко и тешко боледување, почина професорот Томе Груевски. Груевски предаваше на Студиите по новинарство, медиуми и комуникации и односи со јавноста на Правниот факултет „Јустинијан …

Почина професорот Томе Груевски Прочитај повеќе »