Американска интернет-страницa ги избра трите најубави Македонки

Американската интернет-страници Beautiful Woman Pedia ги избра трите најубави жени во Македонија. Според неа, најубави Македонски се Катарина Ивановска, Марјана Станојковска и Сузана Ал Салкини. …

Американска интернет-страницa ги избра трите најубави Македонки Прочитај повеќе »