Хуманитарна акција „Велигденска трпеза за сите“

Група хумани граѓани, традиционално пред Велигден собираат донации за најзагрозените семејства со цел, како што велат, барем малку да им го разубават најубавиот и најголем …

Хуманитарна акција „Велигденска трпеза за сите“ Прочитај повеќе »