(Видео) Турската пејачка Мелек Мосо среде настап си ја отсече косата за поддршка на Иранките

Турската пејачка Мелек Мосо на сцената за време на нејзиниот концерт си ја отсече косата во знак на солидарност со Иранките. Инаку, во Иран се …

(Видео) Турската пејачка Мелек Мосо среде настап си ја отсече косата за поддршка на Иранките Прочитај повеќе »