Македонците триумфираа со „еден-два” победа на интернационалната FIA CEZ трка на Twingo CUP во Гробник

Фантастични интернационални резултати забележаа македонските Twingo CUP возачи изминатиов викенд. Демонстрираа квалитет, успеаја да се искачат на врвот и достоинствено да ја претстават нашата држава. …

Македонците триумфираа со „еден-два” победа на интернационалната FIA CEZ трка на Twingo CUP во Гробник Прочитај повеќе »