УФО снимено од астронаут oд Меѓународната Вселенска Станица?

НАСА уште еднаш беше обвинета за затскривање на постоечки вонземјански живот, откако еден астронаут успеал да направи фотографија од УФО. Мистериозниот објект бил забележан како …

УФО снимено од астронаут oд Меѓународната Вселенска Станица? Прочитај повеќе »