Најголем хакерски напад на болница во историјата на САД

На еден од најголемите болнички центри во САД, му се случи најголемиот хакерски напад во историјата. Компјутерските системи на компанијата Universal Health Services, која работи …

Најголем хакерски напад на болница во историјата на САД Прочитај повеќе »