Протекоа податоци на околу 540 милиони корисници на „Фејсбук“

Компанија UpGuard, која била задолжена за безбедност на интернетот, објавила дека детални информации на повеќе од 540 милиони корисници на „Фејсбук“ со месеци биле јавно …

Протекоа податоци на околу 540 милиони корисници на „Фејсбук“ Прочитај повеќе »