урко

(Фото) Боксот ги спои Урко и Топурковски

Поранешниот бодигард на Никола Груевски, Дејан Митревски-Урко, кој одамна се занимав со бокс ,а работи како личен тренер, се сретна со Васил Топурковски, преседателот на …

(Фото) Боксот ги спои Урко и Топурковски Прочитај повеќе »