VHS

Неотпакуваната ВХС-лента од филмот „Враќање во иднината“ продадена за 75.000 долари

Неотпакуваната ВХС-лента од хитот од 1980-тите „Враќање во иднината“ беше продадена за 75.000 долари на првата аукција на заборавен и застарен формат за репродукција на …

Неотпакуваната ВХС-лента од филмот „Враќање во иднината“ продадена за 75.000 долари Прочитај повеќе »

Scroll to Top