видел

Синан почнал да плаче кога го видел овој човек во болница

Синан Сакиќ во тузланската болница каде лежи последните неколку дена го посетуваат само најблиските, сопругата Сабина и синот Ален, nо, со одобрување од сопругата на …

Синан почнал да плаче кога го видел овој човек во болница Прочитај повеќе »

Возачот на белиот фиат последен ја видел принцезата Дајана, а потоа исчезнал

Поминаа речиси 20 години од ноќта на 31 август 1997 година, кога Анри Пол ги возеше принцезата Дајана и нејзиното момче Доди Фајед, како што …

Возачот на белиот фиат последен ја видел принцезата Дајана, а потоа исчезнал Прочитај повеќе »