vivo

Компанијата „Виво“ создаде нов телефон што ја менува бојата

Компанијата Vivo почна да експериментира со неколку модели на своите телефони кои сега можат да ја менуваат бојата на куќиштето. Од таму велат дека ако …

Компанијата „Виво“ создаде нов телефон што ја менува бојата Прочитај повеќе »

Паметните телефони на „Виво“ влегуваат на македонскиот пазар

Брендот бр. 5 на листата на смарт телефони во светот ја потврдува својата посветеност кон европските потрошувачи проширувајќи го своето присуство и во Македонија Vivo, …

Паметните телефони на „Виво“ влегуваат на македонскиот пазар Прочитај повеќе »

Scroll to Top