(ФОТО) Костимите за капење не се како некогаш – Ќе се зачудите како се менувале во последните 200 години

Во оваа галерија ќе погледнете колку женските костими за капење, всушност го променија текот на историјата. Првата слика прикажува во што жените се капеле во …

(ФОТО) Костимите за капење не се како некогаш – Ќе се зачудите како се менувале во последните 200 години Прочитај повеќе »