задолжително

Задолжително погледнете – Луд бабун остави 10.000 луѓе без струја

Капат наведе дека една организација за заштита на животните го спасила мајмунот и тој моментно се опоравува од „сериозните повреди“. Еден бабун во јужниот дел …

Задолжително погледнете – Луд бабун остави 10.000 луѓе без струја Прочитај повеќе »

Од 2018 Франција воведува задолжително вакцинирање – Невакцинираните деца ќе бидат одземени

Франција донесе нов закон, според кој ќе се бара да сите деца задолжително да примаат вакцини од 2018 година, па понатаму во иднина. Во спротивно …

Од 2018 Франција воведува задолжително вакцинирање – Невакцинираните деца ќе бидат одземени Прочитај повеќе »