Болеста на мајка ми ме натера да донирам коса за болните од рак: Тамара Илиевска од Битола за иницијативата „Заедно во борба со канцерот“

„Заедно во борба со канцерот“ е иницијатива за донација на коса за заболени од рак. Зад неа стои битолчанката Тамара Илиевска (18) која заедно со …

Болеста на мајка ми ме натера да донирам коса за болните од рак: Тамара Илиевска од Битола за иницијативата „Заедно во борба со канцерот“ Прочитај повеќе »