Дрон што доставува помош и до најнедостапните места во светот

Компанијата „Зиплин“ има технологија со која може да спасува животи ширум светот. Нивниот изум е дрон кој може да доставува неопходна медицинска опрема во најнедостапните …

Дрон што доставува помош и до најнедостапните места во светот Прочитај повеќе »