Близначки виновни за падот на малезискиот авион

Голем број на теоретичари на заговор, но и експерти, го посочија прстот кон Захарие Ахмед Шах пилотот на малезискиот авион МH370 и соопштија дека неговото …

Близначки виновни за падот на малезискиот авион Прочитај повеќе »