Почина Зак Естрин, продуцентот на серијата „Призн брејк“

Американскиот телевизиски продуцент и сценарист Зак Естрин, кој беше познат како продуцент и писател на „Призн брејк“ и други ТВ-емисии, почина на 51-годишна возраст. Иако …

Почина Зак Естрин, продуцентот на серијата „Призн брејк“ Прочитај повеќе »