Експертите тврдат дека малезискиот авион не слетал принудно во океанот

Еден од водечките експерти за воздухопловство Кристин Негрони, ги оспори тврдењата дека пилотот на исчезнатиот малезиски авион МH370 намерно се обидел да го спушти леталото …

Експертите тврдат дека малезискиот авион не слетал принудно во океанот Прочитај повеќе »