Андреа Закерман од серијата „Беверли Хилс“ се разголе на 57 години

Симпатичната бринета од серијата „Беверли Хилс“, која се емитуваше во 90-тите години од минатиот век, Андреа Закерман (57) пред два дена се појави разголена на …

Андреа Закерман од серијата „Беверли Хилс“ се разголе на 57 години Прочитај повеќе »