Убиен е член на филмскатa екипа за време на снимање на серијата „Ред и закон“

Џони Пизаро, член на екипата на телевизиската серија „Закон и ред: Oрганизиран криминал“, бил застрелан и убиен на снимањето на серијата во Њујорк, потврдила полицијата …

Убиен е член на филмскатa екипа за време на снимање на серијата „Ред и закон“ Прочитај повеќе »