Миленко и Мирка во пародија на Заев

Водителско- новинарската двојка Миленко Неделковски и Мирка Велинова му влегоа во пародија на премиерот Зоран Заев. Па така двајцата пријатели решија, среде лозје, на црвен …

Миленко и Мирка во пародија на Заев Прочитај повеќе »