Моника Црнокрак со дечкото во Париз

Постарата ќерка на познатата брачна двојка Светлана и Мики Црнокрак, Моника, која неодамна дипломираше на Економскиот факултет во Скопје, објави фотографии со нејзиниот дечко Виктор …

Моника Црнокрак со дечкото во Париз Прочитај повеќе »