Вечерва 15 минути пред полноќ погледнете кон небото и замислете желба

Уште вечерва можеме да уживаме во спектакл кој ни го приредува небото. Ќе бидеме сведоци на метеорски дожд, а ќе биде најсветлиот забележан некогаш. Според …

Вечерва 15 минути пред полноќ погледнете кон небото и замислете желба Прочитај повеќе »