За највисокиот замок на светот, искористени се 3500 тони песок!

Биле потребни 3500 тони песок за овој замок и целата количина е донесена во некогашната челичана во Дајззбург. Најголемиот песочен замок на светот е висок …

За највисокиот замок на светот, искористени се 3500 тони песок! Прочитај повеќе »