замор

Победете го пролетниот замор

Повеќето луѓе на почетокот на пролетта чувствуваат замор, намалена концентрација, сонливост, исцрпеност, вртоглавици, мачнини… Таа состојба се нарекува пролетен замор и не е сосема безопасна. …

Победете го пролетниот замор Прочитај повеќе »

Scroll to Top