Замрзната гробница пронајдена во Сибир

Археолозите што работат во едно подрачје во јужен Сибир откриле недопрена замрзната гробница. Тие веруваат дека постои голема можност погребаните да се припадници на кралското …

Замрзната гробница пронајдена во Сибир Прочитај повеќе »