Југословенската музичка ѕвезда Зана Нимани денеска се занимава со менаџмент

На почетокот на осумдесеттите години групата „Зана“ направи вистински бум на музичката сцена во некогашна Југославија, а истоимената пејачка, Зана Нимани, стана вистински секс-симбол. Групата …

Југословенската музичка ѕвезда Зана Нимани денеска се занимава со менаџмент Прочитај повеќе »