НИЕ СМЕ РОБОВИ, ГО ГЛЕДАТЕ ЛИ КАФЕЗОТ? – Одгледувањето на луѓе стана најпрофитабилен занает и го достигна својот врв

Ова е приказна за нашето робство, како станавме робови, и како конечно ќе се ослободиме. Како и сите животни, човечкото суштество сака да доминира со …

НИЕ СМЕ РОБОВИ, ГО ГЛЕДАТЕ ЛИ КАФЕЗОТ? – Одгледувањето на луѓе стана најпрофитабилен занает и го достигна својот врв Прочитај повеќе »