Воз со патници влегол во тунел и исчезнал

Воз од компаниајта „Занети“, мистериозно исчезнал во Италија откако влегол во тунел. Настан се случил на 14 јули 1911 година, кога 106 патници кои требало …

Воз со патници влегол во тунел и исчезнал Прочитај повеќе »