Македонски дизајнер ја облече хрватската пејачка Франка Бателиќ за шоуто „Танц со ѕвездите“

Хрватската пејачка Франка Бателиќ за новата сезона од шоуто „Танц со ѕвездите“ одбра креација на македонски дизјанер. Долгиот фустан со златна боја и корсет е …

Македонски дизајнер ја облече хрватската пејачка Франка Бателиќ за шоуто „Танц со ѕвездите“ Прочитај повеќе »