(ВИДЕО) Само комунизмот е спас за западната цивилизација – Ништо друго! – И НАСА „крена раце“ од капитализмот

Ако Западната цивилизација заедно со Америка и Европа сакаат да го избегнат падот, како што беше случај со Римското Царство, таа мора да избегне „преголемо …

(ВИДЕО) Само комунизмот е спас за западната цивилизација – Ништо друго! – И НАСА „крена раце“ од капитализмот Прочитај повеќе »