Нов ураган се заканува на западниот брег на САД – Њујорк би можел да биде уништен од источната бура

Ураганот Норма е речиси неподвижен, но  во текот на денот би требало лесно да се придвижи кон север. Норма би можела неделава да го погоди …

Нов ураган се заканува на западниот брег на САД – Њујорк би можел да биде уништен од источната бура Прочитај повеќе »