(видео) Му подарила на братот запалка во облик на клучеви од „мерцедес“

Антонија Брн од Кројдон во Велика Британија за новогодишните празници му подарила на својот брат подарок во облик на клучеви од „мерцедес“. Поточно, таа му …

(видео) Му подарила на братот запалка во облик на клучеви од „мерцедес“ Прочитај повеќе »