Мирка заплака и ја прегрна сопругата на Љубиша Самарџиќ

Меѓу многуте јавни личности што дојдоа да се простат од славниот актер беше и Мирка Васиљевиќ. На Новите гробишта во Белград денеска во 13 часот …

Мирка заплака и ја прегрна сопругата на Љубиша Самарџиќ Прочитај повеќе »