започна

Револуцијата започна: „Сексот со робот е како со вистинска жена”

58-годишниот Џејмс од Велика Британија за 2.000 фунти ја купил русокосата Ејприл – робот со којшто „спие” четирипати неделно додека неговата сопруга Тина се грижи …

Револуцијата започна: „Сексот со робот е како со вистинска жена” Прочитај повеќе »

Глобалистот папата Франциско започна со создавање голема ватиканска војска

Папата Франциско потајно ја засилува и ја зголемува војската која набргу ќе брои меѓу десет до дванаесет илјади високообучени војници. Ова го вели ватикански инсајдер, …

Глобалистот папата Франциско започна со создавање голема ватиканска војска Прочитај повеќе »

Scroll to Top