Се запознале преку интернет како деца, а по 14 години се венчале

Кристин Ендрус Кар и Мајкл се запознале на сајтот Neopets кога биле деца, а се венчале 14 години подоцна. Кристин имала 12 години кога се …

Се запознале преку интернет како деца, а по 14 години се венчале Прочитај повеќе »