Партизани фотографирани во акција

1943 година била пресвртна за НОВЈ. Тоа било година на битката на Неретва, битката на Сутјеска, на Техеранската конференција, на Второто заседание на АВНОЈ. 1943 …

Партизани фотографирани во акција Прочитај повеќе »