Грција сака да ја засили економијата и да ги отплати долговите преку продажба на марихуана

Одгледувањето и продажбата на медицинската марихуана со помош на грчката влада би можело да го извлече нашиот јужен сосед од економската криза што трае веќе …

Грција сака да ја засили економијата и да ги отплати долговите преку продажба на марихуана Прочитај повеќе »