(ВИДЕО) Застрашувачката вистина за производството на млеко во 5 минути!

Ние тоа веќе одамна го рековме, и ќе го повториме со еден збор: Начинот на кој се однесуваме кон животните, на оваа планета е на …

(ВИДЕО) Застрашувачката вистина за производството на млеко во 5 минути! Прочитај повеќе »