Се онесвестила кога го фатила сопругот во љубовен клинч со кумот

Речиси и да нема човек во Пригорје кој не се згрозил од неодамнешниот настан, кој во голем дел претставуваше шок за тамошните жители, но имало …

Се онесвестила кога го фатила сопругот во љубовен клинч со кумот Прочитај повеќе »